Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цени на части ?

Здравейте,
    Търся си кола за около 3500 лв. Харесах доста Алфи за тези пари (по-специално 155). Единственото което ме спира е, че не знам какви са цените на авточастите. Ще съм Ви много благодарен, ако ми дадете повече информация както за частите, така и за марката като цяло (никога не съм се занимавал с такава кола).

Благодаря предварително !

Здрасти,

Ето ти темата за частите на 155 - тук (хората са казвали какво са сменяли/защо/и за колко пари).
    А ето ти и една оферта за 155 1.8 TS която колегата 'Dodo 155' продава.

Поздрави.

P.S. Ако погледнеш, в повечето раздели (на съответните модели) си имат тема за разходите по частите.
    Alfa Romeo 33 1.7 i.e. '89

Comment

Re: Цени на части ?

Първоначално публикувано от Ivailo2
      Здравейте,
      Търся си кола за около 3500 лв. Харесах доста Алфи за тези пари (по-специално 155). Единственото което ме спира е, че не знам какви са цените на авточастите. Ще съм Ви много благодарен, ако ми дадете повече информация както за частите, така и за марката като цяло (никога не съм се занимавал с такава кола).

Благодаря предварително !
      Като цяло 155 не е тежка за подръжка и по-специално моделите преди 1994г. или по-точно 8V ТС. Колата е със здрава ходова част. Моторът също трудно би го счупил някой, ако се поддържа както трябва - редовно смяна на масла, филтри и т.н.
      16V мотори са по-скъпи само от към ДВГ. Те са с ремък (8V са с верига) и при неговата смяна хвърчат повечко пари иначе всичко друго си е едно и също.
      Най-слабата им част, ако мога така да се изразя е електрониката. И това е така защото частите са БОШ Въпреки това аз бобини, ЕКУ и т.н. не съм сменял за 3 г. каране на 155. Баща ми кара 4г. 155 и той също не е сменял подобни БОШ-овски елементи
      Като цяло колите са много хубави и здрави, няма да съжаляваш ако си вземеш Алфа
      sigpic

Comment

Благодаря за информацията. Остана да приготвя парите

Comment

Първоначално публикувано от Ivailo2
          Благодаря за информацията. Остана да приготвя парите
          Ако искаш ела да видиш и тази дето я продавам
          sigpic

Comment

Working...
          X